Tilaustyöt yksityisille, suunnittelijoille, yrityksille ja laitoksille.Maalaan näyttelyihin menevien maalausten lisäksi myös tilaustöitä. Ota yhteyttä mikäli haluaisitte jonkin tietynlaisen lintu- tai luontomaalauksen. Voin tehdä maalauksen jostakin teille merkittävästä tilanteesta tai teoksen lahjaksi läheisellenne. Ottakaa yhteyttä keskustellaksesi ideoistasi.

Alla on esimerkkejä tilaustöinä tehdyistä maalauksista, joita ovat tilanneet mm. yksityiset asiakkaat, kunnat, yritykset ja valtion laitokset.

Jos haluatte käyttää maalauksiani julkaisuissanne tai muuten kuvituksena, tiedustelkaa julkaisuoikeuksia taiteilijalta. Kokoelmissani on satoja kuvitustarkoituksiin tehtyjä maalauksia eri aiheista. Suurin osa muistakin maalauksista on skannattu tai valokuvattu. Voitte saada tiedostot käyttöönne sähköpostitse tai postitse lähetetyllä CD:llä. Tarvittaessa voitte saada eri korvauksella vastaan painovalmiit tiedostot yhteistyökumppaneideni välityksellä.

Näillä internetsivuilla esillä olevia kuvia ei saa käyttää ilman lupaa. Maalausten ja kuvien tekijänoikeudet kuuluvat Hanna Aallolle tai joissain tapauksissa kolmannelle osapuolelle.

Kaikki ne työt, joiden yhteydessä on mainittu hinta, ovat myytävänä. Muut on myyty aikaisemmin tai ne kuuluvat Hanna Aallon yksityiskokoelmiin. Hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, vakuutusta tai mahdollisia tulli- tai muita maksuja. Työt myydään pääsääntöisesti kehystämättömänä, koska työt voidaan silloin pakata turvallisemmin. Halutessanne työ voidaan kuitenkin kehystää erillistä korvausta vastaan ja toimituksesta erikseen sopien. Taiteilijalta saatte myös halutessanne ohjeet kehystämiseen.

Malliesimerkkejä tekemistäni tilaustöistä